lunes, 8 de mayo de 2017

Primer dia amb les professions

17/2/2017

Relacions públiques

Avui han disenyat un follet i van exposar la idea de les samarretes per a la companyia. I avui han fet altre diseny per els fullets i s'han ficat a Camaloon per a ver com disenyar una samarreta i han escrit  també una carta al  concejal de cultura per a demanarle espai per a fer l'òpera.


Técnics de llum i só


 Air vam fer les preguntes per a entrevistar als técnics de llum i só de la ciutat de les arts i les ciéncies. I a més a més van fer un sorteig per a saber qui sera técnic de llum i qui serà técnic de só.






Escenógrafs

Air van escriure algunes preguntes per a les escenógrafs de València. També van parlar amb Sebastià que es el nostre llibretista per a saber quines materials neceseten per a la ópera. I avui han encontrat materials per a fer el fón del escenari, i a més a més han pensat algunes idees per al escenari de la obra.











Jocs dels actors


Els actors igual que nosaltres han començat a ensayar amb jocs.

JOC 1: El primer joc tracta de separar als 7 actors en 2 grups. En cada un s'elejirà a una persona per a fer amb gestos la frase que li diga la directora d'escena. Per a que els companys ho endevinen.

JOC 2: Tindran que eixir segón les cride la directora d'escena per a imitar una emoció. Per exemple: Cansat, feliç

No hay comentarios:

Publicar un comentario